La PAH ocupa un banc reclamant lloguers barats pel bloc ocupat a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va ocupar ahir una sucursal del Banc Sabadell a Girona amb la intenció de forçar una reunió amb els responsables de zona d’aquesta entitat bancària i així poder negociar un lloguer social pels bloc de pisos ocupat de Blanes des de fa uns mesos.

Una trentena d’integrants de la plataforma es van estar unes dues hores a l’oficina del centre de Girona fins que van aconseguir una cita pel proper dimecres dia 25 a les 10 del matí. En aquesta reunió, la plataforma demanarà un lloguer assumible per les quatre famílies que viuen a l’edifici, que està ocupat des de l’11 de maig. En total en aquest bloc, que es troba al centre de la ciutat, hi viuen 8 adults i 3 menors.

La portaveu de la PAH, Marta Afuera, va explicar al Diari de Girona que el bloc de Blanes era propietat de Caixa Penedès, que va ser absorbida pel Banc Sabadell i que ara, l’immoble podria haver estat transferit al Sareb, l’anomenat banc dolent.

Tot i això, fonts de Banc Sabadell, apunten que l’entitat no tindria res a veure amb la propietat del bloc ocupat, però igualment han accedit en reunir-se la propera setmana amb la plataforma.

El de Blanes és l’únic immoble ocupat amb el suport de la Plataforma a la nostra zona per famílies amb dificultats per poder accedir a una vivenda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics