URGENT

3 de cada 4 russos que visiten la Costa Brava trien Lloret

Compartiu aquesta història

 

L’entitat de promoció turística de Lloret, es troba aquesta setmana a Moscou per participar en una fira professional que es fa aquests dies a la capital russa i que juntament amb la reconeguda fira MITT són els certàmens turístics més importants del país.

Lloret Turisme participa sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme i ha programat diferents reunions amb els principals operadors turístics russos.

Cal tenir present que aproximadament 115.000 viatgers russos van escollir Lloret com a destinació de les seves vacances l’any passat; unes xifres que es mantenen aquest any i que signifiquen que Lloret de Mar acull 3 de cada 4 visitants russos a la Costa Brava. Això suposa el 14% dels visitants a Catalunya i el 8% d’Espanya, unes dades que, segons l’Ajuntament de Lloret, avalen “el fort posicionament del municipi en aquest mercat. Els operadors que treballen amb Lloret destaquen “el concepte de destinació de platja urbana, amb una bona relació qualitat-preu, i una ubicació estratègica propera a altres punts d’interès”.

El mercat rus és la segona nacionalitat amb més presència a Lloret de Mar, després del mercat francès amb 300.000 viatgers a l’any. A nivell internacional aquests són també els dos mercats estratègics en els quals Lloret Turisme ha centrat el seu pla d’accions aquest 2013.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics