Compromís per millorar el servei de trens a l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El subdirector general de Transports de la Generalitat, Benjamin Cubillo, s’ha compromès a millorar el servei de trens a la zona de l’Alt Maresme, segons informen fonts de l’Ajuntament de Calella. En un comunicat, s’assegura que des de la Generalitat s’estudiarà la viabilitat de recuperar els trens semidirectes “que uneixen l’Alt Maresme amb Barcelona i s’analitzarà la possibilitat de millorar les connexions ferroviàries entre el Maresme i Girona”. En una reunió mantinguda amb l’alcaldessa, Montserrat Candini i representants del sector hoteler, que històricament han reclamat trajectes més ràpids en tren fins a Barcelona, Cubillo ha insistit a assegurar que es treballarà en la proposta dels semidirectes a la línia de Rodalies al seu pas per l’Alt Maresme i que mentrestant “es buscaran formules que permetin millorar la qualitat del servei que es presta actualment”. Candini li ha transmès al responsable de Transports la preocupació dels empresaris locals davant el fet que no s’hagin pogut beneficar de l’increment de la freqüència de trens en hora punta entre Arenys de Mar i Mataró que s’han posat en marxar a la línia C1 aquesta setmana.

De tota manera no queda clar que el compromís s’estengui més enllà de la connexió entre Calella i BCN, i per tan si aquesta millora del servei i de les connexions també incloguin les estacions entre Calella i Blanes, l’últim tram de la línia R1 juntament amb Tordera i Maçanet.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics