URGENT

L’Ajuntament aprovarà demà els seus comptes de l’any passat

Compartiu aquesta història

 

En un ple extraordinari, de bon matí, el consistori presentarà demà els seus números corresponents a l’exercici del 2012.

L’últim estat de comptes presentat, el de fa 2 anys, es va tancar amb equilibri pressupostari entre drets i deures i amb un romanent de tresoreria positiu.

El pressupost municipal del 2012 ascendia als 15 milions i mig d’€, la meitat per despesa corrent i l’altra meitat per a inversions.

A banda de la presentació dels comptes, també s’explicarà la gestió de la recaptació d’impostos de l’any passat. D’aquesta manera es coneixerà si els palafollencs continuen fent front als impostos locals regularment o si ha augmentat la morositat.

El ple de demà està previst per a ¼ de 10 del matí a la sala de plens de l’Ajuntament amb un total de 2 punts a l’ordre del dia.

A banda de l’estat de comptes general del consistori, també es tractarà la incorporació al patrimoni municipal dels resultats pendent d’aplicació de l’any passat.

El de demà serà el primer ple passat el període estival, i serà remès en diferit per RP demà al vespre, tot i que en tindreu tota la informació demà als informatius d’aquesta emissora.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics