URGENT

Els sots25 de bàsquet guanya clarament al Tossa

Compartiu aquesta història

 

L’equip palafollenc no va tenir compassió dels tossencs en el partit que els enfrontava al Palauet aquest passat cap de setmana en la 2a jornada del campionat. Ho demostra el marcador final: 93 a 50. Aquesta és la primera victòria dels palafollencs que acumula un bagatge d’1 victòria i una derrota. Això els situa 3rs. El proper partit serà a la pista del Nou Caules, que són 2s a la taula.

El sènior ha encadenat la segona derrota després de caure a casa contra el Castelló per només 6 punts; 73 a 79. Aquestes dues derrotes han castigat a l’equip a la part baixa de la classificació . La propera jornada buscaran la 1a victòria enfrontant-se a l’Aecam Malgrat.

Per últim ens fixem amb el junior de l’equip palafollenc que tampoc ha tingut sort aquesta setmana. L’equip ha caigut de 9 punts contra el St. Hilari al Palauet. En el que va de lliga porten una victòria i una derrota. Això els situa 4ts a la classificació, just per sota de d’Arbúcies que serà el rival d’aquesta setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics