URGENT

El benefici d’Inditex continua creixent

Compartiu aquesta història

 

Tot i que existeix una desacceleració, el benefici d’Inditex va seguir creixent en el primer semestre del seu any fiscal, entre els mesos de febrer a juliol.

El grup tèxtil espanyol va guanyar 950 milions i va registrar uns ingressos de 7.650 milions, xifra que suposa un 6% més.

A Espanya, les vendes amb impostos inclosos van baixar un 2%, segons han explicat fonts de l’empresa, que han recordat que l’IVA que grava els seus productes va ha passat del 18% al 21% en l’últim any.

En els sis primers mesos de l’exercici fiscal, el fabricant de Zara, Massimo Dutti i Pull and Bear, entre altres marques, ha consolidat una inversió de 450 milions a Espanya per renovar la seva seu central a Arteixo i en noves plataformes logístiques que inclouen les de Tordera i PLF.

El grup assegura, en una comunicació enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que l'”efecte seu” ha permès crear més de 1.500 llocs de treball en els últims mesos.

La companyia fundada per Amancio Ortega va generar més de 10.000 llocs de treball a causa de la seva expansió a Espanya i a l’obertura de 95 botigues en 40 mercats, de manera que la plantilla global ja puja a 122.579 empleats amb una xarxa de 6.104 botigues.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics