Balanç positiu de la Festa Major tot i la pluja

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha fet la valoració de la passada festa major amb les entitats que hi van prendre part. L’objectiu analitzar els errors i visualitzar els encerts per tal de millorar l’oferta d’activitats de cara al proper any.

Tot i que la Festa Major d’enguany va ser passada per aigua, la valoració final és positiva, ja que tot i alguns canvis d’última hora es van poder desenvolupar la majoria d’activitats.

La regidora de Festes de PLF, Dolors Agüera, explica que aquest any hi ha hagut noves activitats que han funcionat molt bé, com les barraquetes o la cursa de la ràdio. Diu Agüera que la columna central de la Festa Major ja està consolidada i que es mantindrà de cara a la propera edició.

Des de fa uns anys l’aposta de l’organització passa per que les entitats locals s’involucrin per tal de reduir despeses i augmentar la participació ciutadana. Això ha permès fixar el pressupost de les festes entorn als 40 mil €, com explica la pròpia regidora.

La pluja va obligar a suspendre activitats com les Verges Trobades, la gimcana de l’esplai o algun ball de nit. També va obligar a ampliar una nit més els sopars a la fresca per poder quadrar els números de les delegacions que ens visiten, però en el seu global, les entitats participants estan molt satisfetes per la festa d’enguany.

Al 2014, la festa també patirà algunes modificacions de dates, ja que es concentraran les activitats en el cap de setmana del 5 al 8 de setembre. La diada de Catalunya, l’11 de setembre, també tindrà activitats relacionades amb la festa Major, però no els dies 9 i 10.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics