URGENT

Aconsegueixen els diners per arreglar la Cooperativa La Blandense

Compartiu aquesta història

L’associació Es Viver de Blanes, ha aconseguit els 10 mil € que necessitava per realitzar obres de millora en el local La Cooperativa La Blandense, ubicat al carrer Muralla de Blanes. 

Els diners s’han recollit gràcies a una campanya d’aportacions impulsada a través de la plana web de micromecenatge Verkami, on s’han recollit 170 aportacions diferents d’entre 10 i 500€.

La campanya va començar fa 40 dies i ahir ja s’havia assolit l’objectiu final de la campanya; els 10 mil € necessaris per arreglar aquest històric edifici que fa uns mesos estava en molt mal estat.

Segons l’entitat, amb l’ajuda de tothom es podrà arreglar l’edifici per poder obrir l’espai amb la nova denominació Casal La Cooperativa de Blanes, amb la intenció que esdevingui un punt de trobada per les entitats i els veïns de la ciutat.

Habitualment, el local acull els socis de les entitats Acció Cultural es Viver, Blanes per la Independència-ANC, Casa del Poble, la Colla Gegantera, la Colla Sardanista i el Grup de Diables Sa Forcanera.

Segons l’entitat promotora de la campanya de micromecenatge, l’obertura del local permetrà «organitzar xerrades i crear sinergies i projectes col•lectius, amb les entitats i tots els ciutadans que s’hi vulguin sumar. La previsió és que esdevingui un espai on poder gaudir d’activitats de les entitats, música en viu, exposicions o simplement espai de trobada.

La reforma haurà de rehabilitar l’espai interior, la instal•lació elèctrica, d’aigua, pintura o mobiliari. En total es reformaran uns 200m2 dividits en una sala de reunions de 50 m2, una sala d’actes de 100m2 i un magatzem per entitats d’uns 50m2.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics