URGENT

Demà comencen els actes del Cap de Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

 

Com cada any, a finals de setembre, s’organitza a la nostra vila un cap de setmana amb tot un seguit d’activitats dirigides a la gent gran de la vila.

Els actes comencen demà al matí, a les 10, amb un taller de risoteràpia al casal de l’avi de St. Lluís. A les 3 de la tarda, al casal del centre hi haurà espectacle de màgia i a les 6 la Coral Palatiolo oferirà una cantada d’havaneres.

Com cada any, el programa inclou una sortida cultural. Aquest any s’anirà a la sala El Molino de BCN per veure l’espectacle Life is Cabaret, un xou que ofereix ball, música i tots els elements de referència del cabaret. Hi haurà números orientals, acròbates, picardia, crítica mordaç i bon humor. A la sortida, que costava 22€, hi aniran 85 persones en 2 autocars.

L’acte central del Cap de Setmana de la Gent Gran serà diumenge, al vespre amb el tradicional ball en viu, i el ja característic homenatge a les parelles locals que aquest any celebren els 50è aniversari de casament. El ball, que es farà al casal del centre, es completarà amb sortejos varis.

Diu Xesca Torres, de l’Àrea de Serveis socials de PLF que les activitats programades són les que agraden a la gent gran.

Ja la propera setmana, dimecres, començaran les classes de gimnàs per a gent gran, que de nou es faran a St. Lluís i al centre.

Són sessions d’1 hora de gimnàs dirigit per professionals, amb la intenció de mantenir i millorar la motricitat per a persones grans, com explica la pròpia Xesca Torres.

Les classes es fan els dilluns i dimecres a les 9 del matí al Forroll i després al casal de la dona al centre. Són gratuïtes i no cal inscriure’s prèviament, sols cal anar-hi el dia desitjat per practicar esport.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics