PLF tindrà el seu aplec de sardanes dedicat a la “Maria Sabatera”

 

 

La Maria als estudis de la ràdio, fa 5 anys.

És la col•laboradora més antiga i veterana de RP. Des de fa anys presenta cada diumenge el programa El Despertar de PLF, puntual a les 9 del matí i durant 4 hores. Es tracta d’un dels programes insígnies de l’emissora, i que ja s’emetia en l’anterior etapa de la ràdio a la pl Major.

La Maria Fenoll, coneguda popularment com Maria Sabatera, per que durant anys va regentar una sabateria, és la persona que més ha fet per la sardana i la cultura sardanística a la nostra vila, i per això l’Ajuntament, La Cobla i Ràdio Palafolls han decidit organitzar un aplec sardanístic a la nostra població que rebrà el nom de la col•laboradora d’aquesta emissora. Ho explica el membre de la Cobla PLF, Marc Freixa.

Així, el proper dia 13 d’octubre, diumenge, serà la 1a edició d’aquest aplec en el que hi participaran 2 cobles; la de PLF i la Sta. Maria de Blanes que oferiran diferents sardanes a partir de les 11 del matí a la pl del Fòrum Palatiolo. Un cop acabada l’audició i la ballada de sardanes, l’Ampa de l’escola de música realitzarà la botifarrada que es va haver de suspendre per culpa de la pluja en la passada Festa Major. El preu de la botifarrada serà popular. Feixa a més, no descarta alguna sorpresa d’última hora.

Aquest primer Aplec, doncs, servirà també per fer un sentit homenatge a la nostra companya, que lluny de retirar-se dels micròfons continua activa i compartint cada diumenge les millors sardanes amb la seva fidel i nombrosa audiència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics