Els hotels de Malgrat aconsegueixen quasi el ple absolut aquest agost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons dades de l’Institut d’Estadística el municipi veí ha estat  la 4a destinació amb el major índex d’ocupació hotelera de tota Espanya aquest passat mes d’agost. Segons aquestes dades la localitat va arribar al 97.45% d’ocupació de les seves places, després de rebre  31.400 viatgers, la gran majoria, més de 26 mil, de fora de l’Estat Espanyol.

En canvi Lloret de mar, no va arribar a cobrir el 90% de les seves places hoteleres, que òbviament són més que a Malgrat.

Lloret en canvi va rebre 180 mil visitants a l’agost, 6 vegades més que Malgrat.

Tot i que el mes d’agost va ser molt bo a nivell d’ocupació, l’alcaldessa de Malgrat i regidora de turisme, Conxita Campoy, assegura que els  mesos anteriors i sobretot el juny, va ser mol fluix pel que fa a l’ocupació hotelera. De tota manera, la principal preocupació del sector és la davallada de la despesa dels turistes, ja que els visitants cada cop es gasten menys diners en la seva estada, cosa que afecta a tot el sector secundari.

L’estada mitjana a Malgrat, en el mes d’agost, ha estat de 7 dies.

D’altra banda a principis del mes de setembre, l’Ajuntament va aprovar inicialment en el plenari el projecte de rehabilitació del Passeig Marítim. Tot i aquesta aprovació, el consistori reconeix que no es podrà tirar endavant fins tenir el finançament necessari i es resolguin altres aspectes associats com el tram 0 de las riera o les clavegueres que travessen la zona turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics