URGENT

PLF presenta aquesta nit la seva nova ordenança reguladora de sorolls

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre hi ha una nova sessió plenària a l’Ajuntament de PLF, la segona d’aquesta setmana. Avui el ple és ordinari, amb 11 punts a l’ordre del dia i entre aquests hi ha l’aprovació inicial de la nova ordenança de sorolls i vibracions de la nostra vila

Aquesta serà la nova normativa que fixarà, entre d’altres, els nivells màxims de soroll permesos segons els horaris i zones de la nostra població.

PLF ja estava dotat d’una ordenança de sorolls des del 1998, que es veurà superada per la proposta que avui porten a aprovació al plenari municipal. Fins ara el municipi estava delimitat en 3 zones i cada una d’elles tenia un màxim de soroll permès entre les 7 del matí i les 10 de la nit i un altre llindar, més baix, durant la nit.

Avui també el consistori extingirà el conveni que té amb el CCM per la gossera comarcal. La nostra localitat ja té un servei propi d’atenció als animals abandonats, amb unes noves instal•lacions prop del Molí d’en Puigverd i gestionada per l’entitat Amics dels Animals de PLF.

Un altre dels punts a tractar avui és el de modificació del Pla de Joventut local, que es va aprovar recentment, però que calia arreglar en alguns aspectes.

La resta de punts són de caràcter urbanístic, excepte l’últim punt, que en tractar-se d’un ple ordinari, correspon als precs i preguntes, primer dels regidors i després del públic assistent.

El ple començarà a les 8 del vespre i serà transmès en directe per RP i a radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics