URGENT

El ple aprova el nou pla de Joventut de PLF

Compartiu aquesta història

 

La sessió plenària de divendres passat va servir, entre d’altres, per aprovar les modificacions fetes al pla de joventut municipal, el full de ruta de les polítiques en matèria juvenil de la nostra vila.

El passat mes de desembre es va aprovar ja una primera versió que la Generalitat va demanar modificar. Segons Juan Andrés Osorio, regidor de joventut, el govern demanava canviar alguns aspectes del pla, bàsicament qüestions de forma però no de fons. A més anuncia que han sol•licitat subvencions per desenvolupar 2 projectes inclosos al Pla.

De tota manera l’oposició va carregar amb duresa contra el pla i contra la regidoria de Joventut.

El PP va recordar que el pla ja havia passat pel ple, i va incidir en el fet que la Generalitat li demanés modificacions. Óscar Bermán, el portaveu dels populars, assegurava que el pla va néixer coix i va recordar que Osorio és un dels regidors que tenen dedicació exclusiva al consistori.

Esquerra és la que es va mostrar més crítica amb el regidor. Segons el pla de joventut es pretén treballar de forma transversal amb diferents regidories i àrees de l’Ajuntament, entre elles Serveis Socials. El portaveu dels republicans, Francesc Alemanys, denunciava que els responsables de joventut encara no s’havien reunit amb els serveis socials per tractar el Pla que s’aprovava divendres.

Osorio assegurava que ell s’havia reunit amb la regidora de l’àrea de Serveis socials com a responsable de les polítiques socials. Una formula que defensa l’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, ja que assegura que la regidora responsable de serveis socials té tota la informació de l’àrea.

Per la seva banda CiU considera que caldria millorar la forma en la que es fan les coses al consistori i donava suport a les queixes dels seus companys d’oposició.

Finalment el pla es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, PSC i Iniciativa, mentre que tota l’oposició es va abstenir..

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics