Detenen un turista per robar en 20 cotxes i a l’hotel

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos d’Esquadra van arrestar, el 23 de setembre a Lloret de Mar, un turista de 27 anys, de nacionalitat belga, com a autor de vint robatoris a l’interior de vehicles, un furt i un robatori amb violència.

Cinc dies abans de la detenció, els responsables d’un hotel de Lloret van denunciar la sostracció de dues maletes de la consigna. Un ciutadà va declarar que havia presenciat com un client del complex s’enduia les pertinences. Gràcies a les dades facilitades pel testimoni, els policies van identificar l’autor del furt, tot i que inicialment no el van localitzar.

48 hores més tard, el dia 21 a les 5 del matí, l’imputat es va adreçar a un home amb l’objectiu de vendre-li una càmera de fotos. Mentre la víctima feia proves amb la càmera, el venedor el va empentar i li va sostreure un sobre amb 1.400 euros.

L’aparell fotogràfic va ser clau per desvelar qui era el lladre, ja que l’home a qui es va dirigir el va retratar en una de les fotografies de prova que li va fer amb la càmera. Finalment, dilluns de la setmana passada va concloure la investigació amb la detenció del sospitós, just en el moment que es disposava a marxar de l’hotel on s’allotjava. En les maletes que duia, els efectius hi van localitzar diversos aparells electrònics, com ara navegadors GPS i telèfons mòbils. Es va comprovar que aquests objectes els havia robat de dins de vint cotxes estacionats en diferents carrers de Lloret, durant els quatre dies que va estar instal•lat a la població.

L’arrestat va passar el 26 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics