Esquerra i ICV de Malgrat volen que el ple doni suport a la vaga de mestres de les Balears

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dijous al vespre es fa a Malgrat una nova sessió plenària amb 10 punts a l’ordre del dia.

Entre aquests hi ha dues mocions. La primera la presenten conjuntament ERC i ICV i pretén que el consistori malgratenc doni suport a la vaga indefinida que fa 3 setmanes que dura a les Balears. Els docents estan de vaga per protestar contra el nou model educatiu impulsat pel president de les Balears José Ramón Bauzà i que defensa un model trilingüe, però que els professors asseguren que s’ha implantat sense el consens necessari i atacant al català a les aules.

La segona moció, presentada en solitari pels republicans, demana donar suport als actes del Correllengua 2013.

Més enllà de les mocions, el ple de demà ha de servir per fixar les festes locals per al proper any. En aquest sentit no hi haurà sorpreses i les festes locals seran el 16 d’agost i el 5 de desembre.

El ple també haurà de licitar de nou el servei de grua del municipi de Malgrat. Tradicionalment aquest servei el feia directament el consistori a través de la policia local, però ja fa anys que està delegat a una empresa privada. Ara s’acaba la concessió i s’ha de tornar a fer la licitació.

Com és habitual el ple, que acabarà amb els precs i preguntes, es farà a la sala d’actes del consistori malgratenc a partir de les 7 de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics