Troben una granada de mà i la porten a la caserna de la Policia Local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Tedax dels Mossos d’Esquadra han desactivat prop de les 3 de la tarda la granada de ma, que des de les 12 era a les dependències de la policia local del nostre municipi.
Cap al migdia un ciutadà s’ha adreçat a les dependències policials per mostrar un objecte que havia trobat. L’objecte era una granada de les que utilitza l’exèrcit per fer instrucció. Un cop determinat que era un artefacte explosiu que podria estar carregat, s’ha donat avís als Mossos d’Esquadra. Un cop arribats, els mossos han ordenat evacuar les dependències de la policia, tot i que han afirmat que la granada no representava un gran perill.
De tota manera s’ha donat avís als artificiers dels Tedax de Sabadell, mentre s’acordonava l’edifici de l’ajuntament, la Policia i cases veïnes, i han tallat el trànsit del carrer Major per precaució. Tots els edificis evacuats han obert les finestres per evitar que es trenquessin per un eventual explosió.
Els tedax han arribat cap a les 2 i de seguida han accedit l’edifici i han desactivat l’artefacte. Els mateixos Tedax han retirat la granada i se l’han endut. Ho ha explicat el cap de la policia local de PLF, Antoni Carreras.
L’ensurt ha estat gran entre veïns i treballadors de l’Ajuntament que s’han concentrat a la plaça Major fins que els mossos han deixat tornar a entrar després de desactivar l’artefacte.

Fotos
Segons Carreras la persona que ha dut la granada a la policia l’artefacte no era de la nostra localitat, ni tampoc l’hauria trobat dins el terme municipal de PLF.
Finalment a les 3 s’ha reobert al trànsit el carrer Major i s’ha permès als treballadors municipals tornar a l’edifici, que ha recuperat la normalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics