El 25% dels agents de la policia local està de baixa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa unes setmanes el cos local de seguretat ha vist reduït dràsticament el seu nombre d’afectius ja que 1 de cada 4 agents es troba actualment de baixa mèdica. Actualment hi 16 agents al cos, dels quals 4 tenen la baixa mèdica.

Aquesta situació, com és evident, dificulta la planificació del quadrant dels serveis del cos policial, que en ocasions només té un únic agent de torn.

Aquesta situació va ser denunciada per l’oposició en l’última sessió plenària. Al regidora de governació, Antònia Petit, afirma que les baixes dels agents són de llarga durada i que en breu hi haurà altres baixes ja previstes. Per tot plegat el consistori està treballant per contractar a agents de forma interina per poder garantir el servei.

Ho deia en l’últim ple municipal.

A banda de les baixes mèdiques, cal atendre a les peticions de vacances dels agents, pel que el consistori ha obert el procés de selecció de nous agent, amb una contractació interina, per cobrir aquestes baixes durant el temps que calgui per garantir el servei.

Des de l’Ajuntament, però asseguren que el servei no ha quedat descobert mai en aquest temps que els agents han estat de baixa, tot i que reconeix que en ocasions hi ha hagut només 1 policia per torn, com denunciava l’oposició en l’últim ple municipal, que van alertar de la manca de seguretat que comporta aquesta situació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics