Es constitueix la secció local de Ciutadans a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La setmana passada es va constituir a PLF la secció local de Ciutadans, el partit amb representació al Parlament de Catalunya i que té com a dirigent destacat a Albert Rivera

Es tracta d’un partit que s’autodefineix com a socialdemocrata, liberal i no nacionalista, i que va néixer el 2006, per presentar-se en les eleccions catalanes.

Ciutadans neix per fiscalitzar les actuacions de l’Ajuntament de PLF i amb la intenció de generar propostes polítiques més socials i dirigides cap a la ciutadania. Ho explica el seu portaveu a la nostra localitat Juan Antonio Sánchez.

De tota manera, Sánchez explica que tenen els ulls posats en les properes eleccions municipals previstes pel 2015, en les que hi volen presentar candidatura. Diu el dirigent que cal una regeneració de la classe política local i que l’objectiu és treure representació a PLF per poder incidir en les polítiques que es fan des de l’Ajuntament.

Actualment el partit té 9 diputats al parlament de Catalunya i 3 regidors en diferents ajuntaments. De tota manera les recents enquestes li donen un augment significatiu de la seva representació al Parlament català arran de la seva oposició al nacionalisme i a l’independentisme català.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics