URGENT

Malgrat multa a 19 ciclistes, la majoria per circular en sentit contrari

Compartiu aquesta història

 

La policia local d’aquest municipi veí ha tancat una nova campanya de control de bicicletes que ha finalitzat amb la tramitació de 19 denúncies a ciclistes. Aquesta 2a campanya sancionadora volia combatre comportaments incívics per part d’alguns ciclistes, i s’ha desenvolupat del 16 al 29 de setembre.

Segons les dades facilitades pel propi Ajuntament, el 84% de les multes interposades a la campanya són per circular en bicicleta en sentit contrari, i la resta de sancions per fer-ho sobre la vorera.

En total cada ciclista multat, té una sanció és de 80 euros, que es queden en la meitat si es paga ràpidament.

La majoria de ciclistes sancionats són veïns de Malgrat, però també s’han multat a conductors de PLF (un 10,5% dels sancionats) Pineda, Calella o Barcelona.

El Camí del Pla és l’indret on s’han posat més multes, però també el carrer d’en Fonlladosa, el Girona, el carrer de Ramon Turró, o el Sant Esteve, un altre 10,5%.

Diu el consistori que fa anys que aposta per potenciar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la localitat. En aquest sentit, en els darrers anys, l’Ajuntament ha optat per la creació d’una xarxa de carrils bici i una reducció d’espais al vehicle privat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics