Esquerra aposta per mantenir els impostos locals i alerta del perill d’una rebaixa generalitzada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes d’octubre l’Ajuntament de PLF haurà de debatre les ordenances municipals del proper any, pel que fixarà els preus públics, taxes i tributs locals.

El govern ja ha anunciat la seva intenció de congelar la majoria d’.impostos locals. El grup municipal d’Esquerra també aposta per no apujar la pressió fiscal als palafollencs, mantenint les ordenances municipals. La proposta d’Esquerra és que existeixi una major justícia fiscal, fent que els que més gastin més paguin. El portaveu dels republicans, Francesc Alemany, ho exemplifica en el rebut de l’aigua, que demana que s’incrementi per aquells que gasten més.

Els republicans demanen també una major promoció de les accions dels serveis socials de l’Ajuntament per fer arribar les línies d’ajudes a tothom.

Qui també s’ha manifestat entorn a les ordenances, és el PP de PLF, que aposta per una rebaixa generalitzada dels impostos atesa la situació econòmica global. Precisament els republicans han alertat que una baixada d’impostos és fàcil de proposar, però pot tenir conseqüències en el funcionament de l’administració local.

Les ordenances es tractaran aquest mes d’octubre en una sessió plenària extraordinària del ple de l’Ajuntament de PLF que encara no té data concreta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics