URGENT

Calella estrena un festival de Rock i Blues

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana comença a la ciutat un nou certàmen musical i ho fa amb un bon cartell inaugural.

En aquesta ocasió la sala polivalent de la fàbrica Llobet Guri s’omplirà durant dos dies de rock i blues amb actuacions d’algunes llegendes vives d’aquest gènere.

Avui el festival començarà amb una banda de culte dels anys 90, Warrior Soul, a la què seguirà Bernie Torné, guitarrista de Deep Purple, i que ara actua en amb el seu projecte en solitari.

Els barcelonins ’77 i els calellencs Blackway tancaran la jornada. Dissabte arribarà el torn del guitarrista Mick Ralphs, membre de les mítiques bandes Bad Company i “Mott the Hoople” i autor de temes com “Can’t get enough” que va arribar al TOP 5 de la llista Billboard l’any 1974. La “Band of Friends”; els canadencs “White Cowbell Oklahoma”, i “Danny Bryant Band”, en la seva primera actuació a l’Estat, també seran demà a Calella. Els mataronins “Blind Cream” posaran el punt i final a aquesta primera edició del festival organitzat per Associació Musical Rock On the Rocks i l’Ajuntament de Calella.

Les entrades al festival RockFest de Calella es poden comprar per internet. L’abonament per les dues jornades costa 20€, però també s’hi pot accedir només 1 dia. Avui les actuacions costes 8€ i l’entrada de demà dissabte costa 15€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics