URGENT

Inicien un projecte per impulsar els polígons industrials del Maresme

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’una iniciativa dels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Canet de Mar i Pineda de Mar i que pren cos juntament amb la Federació d’Associacions Gremis empresaris del Maresme (FAGEM), l’Associació d’Empresaris de polígons industrials de Pineda de Mar (AEPIPM) i la Unió de polígons industrials de Catalunya (UPIC). La iniciativa també ha obtingut el suport del Consell Comarcal del Maresme en el darrer Consell d’Alcaldes.

L’objectiu de la iniciativa és posar en marxa mesures encaminades a “crear estratègies d’impuls per generar ocupació a les zones industrials” dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Canet i Pineda de Mar, segons un comunicat dels impulsors. El projecte, però, està obert a altres municipis de la comarca i, de fet ja s’hi han afegit Mataró i Vilassar de Dalt. De fet amb l’aprovació del Consell d’Alcaldes el projecte resta obert als municipis que s’hi vulguin incloure per intentar reactivar els poligons industrials de cada localitat per dinamitzar l’activitat econòmica de cada poble.

 

En el mateix comunicat els tres municipis impulsors defensen la importància de “tirar endavant iniciatives conjuntes entre l’administració i les empreses per reactivar els espais dels polígons industrials”.

El projecte es va començar a gestar el maig del 2012 a partir d’un primer acord entre la Federació d’Associacions Gremis empresaris del Maresme i l’Ajuntament de Llavaneres.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics