URGENT

La piscina municipal tanca amb un augment dels abonaments

Compartiu aquesta història

Aquest setembre va tancar aquesta instal.lació que va estar en marxa 2 mesos i mig. En aquests dies de funcionament, la piscina va tenir, com és habitual, una bona acollida entre els palafollencs. Ho demostra el balanç final de venda d’entrades i abonaments.

Ena quest sentit destaca el nombre d’abonaments venuts per la pr¡última campanya estival.

Ara fa un parell d’anys es va posar en marxa un nou model d’abonament per a 10 entrades. En aquestes dues campanyes ja s’ha consolidat com a una opció, com ho demostren els 200 abonaments d’aquest tipus venuts aquest estiu, segons fonts municipals.

Els abonaments de temporada, els que permeten accedir a la piscina qualsevol dia d’estiu, han arribat als 130, sumant els abonaments unipersonals i els familiars.

Les entrades diàries s’acosten a les 10 mil, la majoria d’entre setmana,, tot i que els dies de major afluència han estat els caps de setmana, amb més de 4 mil entrades venudes entre adults i infants.

La piscina ofereix múltiples opcions d’entrades i tarificacions, així com abonaments flexibles per permetre als palafollencs accedir a les seves instal•lacions.

La piscina es va posar en marxa a finals de juny, i es va tancar coincidint amb la Festa Major.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics