Derrota del cadet i l’amateur i empat de l’infantil en l’última jornada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Mala jornada pels principals equips de futbol del nostre municipi. L’amateur ha encaixat la segona derrota del que va de lliga després de caure al camp del Maçanet per 3 a 1. Els palafollencs es van avançar al marcador al minut 9 amb un gol de Yeray, però ràpidament el Maçanet va donar la volta al marcador. Tot i la derrota els palafollencs són encara líders de la classificació amb 12 punts, però ara ja no està en solitari, sinó que hi ha 3 equips més amb els mateixos punts.

La propera jornada els palafollencs rebran a casa al Tossa, que és el 12è classificat amb 6 punts.

El cadet tampoc ha tingut sort i ha perdut en un interessantíssim partit contra el líder; el Blanes. El partit va va transcorre amb alternança en el marcador; avançant-se un, empatant l’altre, fins que al minut 58 el marcador reflectia un 3 a 3. 10 minuts després els blanencs van marcar el gol de la victòria, donant eñs tres punts i consolidant el Blanes com a líder de la taula. El PLF és 6e amb 6 punts i la propera jornada jugaran contra el Farners, que són 5s, pel que una victòria del cadet permetria escalar posicions a la taula.

L’infantil és l’únic equip que ha sumat algun punt després d’empatar a 0 a casa contra l’Arbucienca. Aquest punt li permet estar a la 5a plaça de la lliga. Aquest proper cap de setmana l’equip descansarà

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics