Èxit del 1r Aplec Maria Sabatera de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir es va fer a la nostra localitat la 1a edició de l’Aplec Sardanístic Maria Sabatera, que servia també com a acte d’homenatge a Maria Fenoll, locutora d’aquesta emissora que molt emocionada va rebre felicitacions de tots assistents a la trobada.

Els organitzadors van agrair la presència de tots els assistents. En aquest sentit l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va fer entrega a Maria Fenoll de la insignia de plata del Municipi, nomenant-la filla predilecte del nostre municipi, per la dedicació desinteressada no només a la ràdio, sinó també en d’altres facetes del municipi.

El director de la ràdio, que va assegurar que la Maria té corda per estona, va felicitar a la presentadora pels 28 anys de dedicació a l’emissora i el director de la cobla va agrair-li els anys de difusió i promoció de la sardana a la nostre localitat.

Les cobles de PLF i Sta Maria de Blanes van oferir una audició amb una 10a de sardanes, una d’elles, de forma conjunta, la sardana Maria de PLF, que en el seu dia va escriure el Mes tre Soms dedicada a la Maria Sabatera.

Després de l’Aplec, es va fer un dinar popular amb més de 200 persones.

Els organitzadors han destacat l’èxit d’aquesta primera edició, amb la intenció de repetir-lo anualment per convertir-lo en la trobada sardanista de referència de la nostra localitat, sempre mantenint el nom de la nostra col.laboradora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics