URGENT

El PP de PLF decideix presentar mocions als plens per a que el govern es defineixi

Compartiu aquesta història

 

El grup popular vol que l’equip de govern municipal es mulli en diferents temes i per això ha decidit presentar a partir d’ara tot un seguit de mocions polítiques que s’hauran de tractar en els plenaris municipals.

La intenció dels populars és tractar temes polítics i que s’hagin de prendre compromisos entorn a tot un seguit de problemàtiques o propostes que segons els populars volen impulsar aspectes socials i econòmics de la nostra localitat.

Segons el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, cal un canvi radical de la política que dur a terme l’actual govern del PSC i Iniciativa i recorda que les mocions que presentin als plens, després seran traslladades a la ciutadania per tal que coneguin les iniciatives del PP de PLF.

En aquest sentit el popular ha explicat que en el proper ple ordinari, previst pel novembre, ja es presentarà la primera de les mocions. Bermán avança que la moció demanarà la creació d’un equip d’estudi de la situació de les zones industrials de la vila. Diu que caldria fer un grup mixte entre tècnics municipals i portaveus polítics per mirar de millorar els polígons industrials i ser més competitiu.

Els populars sempre s’han mostrat molt crítics per la situació de les zones industrials de la vila.

Aquests dies els populars han distribuït un fulletó per Ciutat Jardí criticant la manca d’inversió i manteniment de les infraestructures. La crítica es focalitza en el centre cívic Cim de Miralles o el camp de futbol de la urbanització.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics