El Club Patí Malgrat entrega un cotxe a Aspronis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest diumenge, durant l’acte de presentació dels equips del club d’hoquei malgratenc, es va fer la donació d’un cotxe, un Fiat Panda, a Aspronis, l’entitat que treballa amb discapacitats.

El lliurement és fruit de la rifa solidària que el Club Patí Malgrat va posar en marxa per tal de finançar l’escola d’hoquei per a infants d’entre 3 i 6 anys. Finalment no va sortir cap butlleta guanyadora i per això s’ha fet entrega del cotxe en aquesta entitat que té centres a Blanes, Malgrat i PLF i que es dedicada a l’atenció i el servei a unes 300 persones amb discapacitat intel•lectual.

A Malgrat compta amb un Centre Especial de Treball que dóna feina a 170 persones, 117 de les quals amb discapacitat. La donació del cotxe per part del Club Patí Malgrat se suma a una llarga llista d’accions que el club ha fet en pro de les persones amb discapacitat en poc més de dos anys de relació: des de la incorporació a les seves files de l’equip d’hoquei sala, a dotar-los del material i les equipacions necessàries per a la pràctica esportiva, l’aportació d’un tècnic per als entrenaments, així com, per sobre de tot, potenciar les capacitats dels esportistes i mediar per a la seva integració social i esportiva.

L’acte d’aquest diumenge l’ha tancat un partit amistós d’alt nivell que ha enfrontat el primer equip del club local amb la Selecció Nacional de Catalunya d’Hoquei Patins.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics