URGENT

El Club Patí Malgrat entrega un cotxe a Aspronis

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge, durant l’acte de presentació dels equips del club d’hoquei malgratenc, es va fer la donació d’un cotxe, un Fiat Panda, a Aspronis, l’entitat que treballa amb discapacitats.

El lliurement és fruit de la rifa solidària que el Club Patí Malgrat va posar en marxa per tal de finançar l’escola d’hoquei per a infants d’entre 3 i 6 anys. Finalment no va sortir cap butlleta guanyadora i per això s’ha fet entrega del cotxe en aquesta entitat que té centres a Blanes, Malgrat i PLF i que es dedicada a l’atenció i el servei a unes 300 persones amb discapacitat intel•lectual.

A Malgrat compta amb un Centre Especial de Treball que dóna feina a 170 persones, 117 de les quals amb discapacitat. La donació del cotxe per part del Club Patí Malgrat se suma a una llarga llista d’accions que el club ha fet en pro de les persones amb discapacitat en poc més de dos anys de relació: des de la incorporació a les seves files de l’equip d’hoquei sala, a dotar-los del material i les equipacions necessàries per a la pràctica esportiva, l’aportació d’un tècnic per als entrenaments, així com, per sobre de tot, potenciar les capacitats dels esportistes i mediar per a la seva integració social i esportiva.

L’acte d’aquest diumenge l’ha tancat un partit amistós d’alt nivell que ha enfrontat el primer equip del club local amb la Selecció Nacional de Catalunya d’Hoquei Patins.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics