URGENT

El Correllengua deixa una xerrada, una projecció i un recital de poemes aquest cap de setmana a Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Des de fa disset anys el Correllengua treballa per a difondre l’ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana. Ho fan des d’una òptica lúdica, participativa i transversal.

Un any més Malgrat formarà part de les poblacions que organitzen activitats del correllengua. Activitats que comencen demà divendres amb una xerrada informativa entorn el projecte Xerrem. Es tracta d’un projecte de grups de conversa per aconseguir fluïdesa parlant en català.

La conferència anirà a càrrec de Jordi Esteban i es farà demà a les 9 del vespre a la biblioteca de Mlagrat.

Dissabte és el dia del recital poètic a càrrec d’alumnes de l’ESO i Batxillerat de la localitat. Serà a partir de les 6 al centre cultural. Els textos que es recitaran seran de Miquel Martí Pol. Assumpte Mercader, de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, la CAL, explica que aquest any el correllengua està dedicat a aquest poeta d’Osona i confirma que és un acte molt participatiu.

El diumenge es projectarà la pel•lícula “Estan bojos aquests catalans”, on una noia alemanya que fa poc que viu a Catalunya, que parla català i no entén el castellà, va decidir voltar al febrer amb furgoneta per conèixer de primera mà el país on havia decidit de viure i la situació de la seva llengua. La projecció comptarà amb la presència de la protagonista Alina Moser.

La propera setmana, diumenge dia 27, es farà l’acte principal; la cercavila del correllengua a les 11 a Can Campassol, on es recupera la Norma, un personatge creat per ajudar a la normalització del català. Mercader explica que hi prendran part diable si gegants de Malgrat

La CAL fa anys que duu a terme activitats relacionades amb el correllengua a Malgrat de Mar

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics