URGENT

El CCM engega una prova per formar als joves aturats amb poca qualificació educativa

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un programa formatiu per dotar de recursos aquells joves que es troben en situació d’atur i tenen poques possibilitats de trobar feina ja que la seva qualificació formativa és baixa, es troben fora de l’escolarització formal i no han pogut accedir a cap recurs de segona oportunitat com són els programes de qualificació professional inicial o les escoles d’adults.

A banda de formació general, se’ls ensenyarà mecànica de bicicletes i manipulació d’aliments.

Tot plegat pretén que els participants, després d’haver seguit aquest programa, puguin incorporar-se al circuit formatiu o laboral més idoni a la seva situació i característiques.

Amb el programa es vol el període d’inactivitat d’aquests joves es transformi en una oportunitat per preparar-se i per certificar en competències que els acabi facilitant una millora en la seva possibilitat de trobar una feina.

En el programa, que finalitzarà el 29 de novembre. hi prenen part 10 joves derivats des de diversos municipis de la comarca, com ara Pineda, Sant Pol o Tordera , i contempla dos espais formatius: a Barcelona, on es realitza la formació troncal de mecànica de bicicletes i l’altre a Pineda, on s’imparteixen les temàtiques acadèmiques i les diverses tutories i acompanyaments.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics