URGENT

Nou curs de monitors per aquest Nadal a PLF

Compartiu aquesta història

 

L’Àrea de Joventut conjuntament amb l’escola El Sol han tornat a programar per les dates de Nadal un nou curs de monitor en el lleure, que permet treballar en diferents tasques professionals.

És per això que el curs s’adreça a totes aquelles persones interessades en realitzar les tasques i les funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure. Ho explica el tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz.

L’objectiu del curs és preparar l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a infants i joves en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.

El curs té una durada total de 310 hores i s’estructura en dues etapes: una etapa lectiva i formativa de 150 hores i d’una etapa pràctica de 160 hores a realitzar en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil.

El curs teòric començarà el dia 21 de desembre i es farà durant les festes de Nadal de forma intensiva a Can Batlle. Com a novetat, el tècnic de joventut explica que hi haurà una part de 50 hores lectives que es faran en línia.

El període d’inscripció ja és obert. Podeu trobar tota la informació i al web de l’escola El Sol, així com també al web de l’Ajuntament de PLF.

El curs costa 220€ en total, amb una reducció de 30 € per a persones empadronades a la nostre vila. El preu per a palafollencs a l’atur baixa fins els 170€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics