Blanes donarà les bicis abandonades a la Fundación Alberto Contador

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de la ciutat ha aprovat en junta de govern fer donació d’un total de 58 bicicletes a la fundació del corredor professional de ciclisme, que es dedica a arranjar bicicletes abandonades o de 2a mà per poder-les dur a zones desfavorides.

Les bicicletes que donarà Blanes a la fundació Alberto Contador són les que la policia local ha retirat de la via pública en els últims mesos ja sigui per estar abandonades o bé per estar mal aparcades i un cop retirades no han estat reclamades.

En aquest sentit el cap de la policia de Blanes ha fet un informe en el que es recomana la donació a aquesta fundació, que ja ha mostrat interès en recollir aquestes bicicletes.

La pròpia fundació es farà càrrec del trasllat d’aquests vehicles.

Altres municipis com Malgrat, aprofiten la celebració de la setmana per la reducció i separació de residus per subhastar les bicicletes abandonades o retirades per la policia. L’any passat aquest acte va recollir prop de 500€ que es destinen al Consell Municipal de Solidaritat, que decideix en què s’inverteixen els diners aconseguits. En la subhasta malgratenc s’hi venen bicis des d’1€. La més cara l’any passat es va pagar a 62€.

 

Diari Girona

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics