Dilluns al migdia es discutiran les ordenances municipals en un ple extraordinari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalment el ple municipal que ha de debatre els impostos i taxes municipals es celebrarà dilluns vinent a la 1 del migdia a la sala de plens municipal.

La proposta del govern, feta pública fa 10 dies pel regidor d’hisenda, Josep Ribas en aquesta emissora, serà la congelació dels impostos i taxes i només modificar algunes aplicacions, sense que això hagi d’afectar les butxaques dels consumidors. El PSC, a través de les xarxes socials ha assegurat que prenen aquesta determinació davant de la “difícil situació econòmica del país”. Els socialistes asseguren que ni tan sols apujaran el 10% del IBI que “exigeix el PP de Rajoy”.

Per la seva banda els populars locals també han fet pública la seva demanda d’aplicar una reducció generalitzada a les ordenances municipals. També a través de les xarxes socials, els populars han demanat al govern que deixi de “maltractar” a les famílies treballadores de PLF.

Esquerra és l’altra actor polític que ha fet saber el seu posicionament,  demanant que es congelin les ordenances municipals i alertant d’una possible rebaixa dels impostos locals. Asseguren que es podria veure afectat el bon desenvolupament de les tasques i dels serveis municipals.

Les ordenances seran un dels 4 punts del ple de dilluns, en el que també s’haurà d’aprovar el reglament d’associacions i entitats ciutadanes de PLF, així com l’establiment del servei públic del cementiri.

Per últim, es donarà compte de l’informe referent a la morositat corresponent al 3r trimestre de l’any.

El ple serà enregistrat i remés el mateix dilluns després de l’informatiu de les 9 del vespre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics