L’amateur es consolida a la part alta de la classificació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip, ascendit aquesta temporada, ja fa algunes jornades que és líder de la classificació seguint l’espectacular campanya de l’any passat. Aquesta setmana s’ha imposat a casa contra el Tossa per 2 a 0. Els dos gols dels locals van ser d’Hernandez al minut 7 i 51 de partit. Els 3 punts consoliden als palafollencs com a líder de la classificació empatat a punts amb el Tordera.

Aquest proper cap de setmana podran fer un pas de gegant si guanyen al Farners, que són 3s a la taula amb 2 punts menys que els palafollencs i un partit menys. Si guanya el PLF començarà a obrir distàncies amb els seus competidors més directes a la part alta de la taula.

L’infantil ha descansat aquesta setmana i ho ha fet com a 5è a la classificació. El proper rival dels palafollencs serà el vidrerenca, actuals 3rs.

Per últim el cadet ha derrotat en un interessant partit al Farenrs a Sta Coloma. Mas va començar marcant pels palafollencs, però els de la Selva van capgirar el marcador amb un 2 a 1. Finalment, però, els gols de Ayoub, Eric i Guillen van donar la victòria final als cadets palafollencs, amb un resultat final de 2 a 4. L’equip és 5è, i la propera setmana rebrà al municipal de PLF al St Hilari que és el 13è classificat de la lliga……

Aquest vespre podreu repassar tota l’actualitat esportiva de PLF a l’En Joc de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics