Comença la 2a fase del desplegament de la xarxa de Banda Ampla

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ha començat ja la licitació de la segona i última fase de la Xarxa de Banda Ampla del Maresme. Es tracta del projecte que ha de fer arribar la banda ampla arreu de la comarca i que ja té en desplegament la 1a part des de l’abril passat.

Precisament en aquesta 1a fase, que encara s’està executant, contempla l’actuació en la majoria de municipis de la comarca. En total a 19 dels 30 municipis del Maresme, entre ells PLF, on la fibra òptica ja ha arribat des de fa unes setmanes.

Les obres que es liciten ara són les corresponents a la segona fase que permetrà arribar als 11 municipis restants. Es una fase més complicada ja que en 4 d’aquests municipis ( Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Teià) la connexió es farà a través de fibra òptica i a la resta per radiofreqüència.

En aquesta segona fase també s’incorpora un troncal per arribar a Calella i un altre per arribar al centre educatiu Tecnocampus Mataró-Maresme. El pressupost total d´aquesta segona fase supera els 500 mil €.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics