URGENT

Curs en noves tecnologies aplicades a la indústria i l’entorn tecnològic més proper adreçat per a joves

Compartiu aquesta història

 

L’Institut Font del Ferro de Palafolls i les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament s’han ajuntat per creat una nova proposta formativa adreçada a joves de 16 a 22 anys.

Es tracta d’un curs de noves tecnologies que pretén donar als alumnes una formació teòrico-pràctica en tecnologies TIC, lligades amb pràctiques guiades i tutoritzades amb empreses del nostre municipi.

D’aquesta manera , el curs consta d’una pla de formació teòric i pràctic en àmbits, també, teòrics i pràctics de les matemàtiques, les ciències, la tecnologia, la llengua catalana, l’anglès i la formació en emprenedoria. Tot plegat sempre amb una visió de la indústria i l’entorn tecnològic més proper. D’aquesta manera veuen aplicats els coneixaments adquirits en el propi curs o en la formació reglada.

En aquest sentit en el curs, que començarà el proper dia 11 de novembre, s’impartiran classes teoricopràctiques d’informàtica, català, anglès, ciència i tecnologia, matemàtiques aplicades al món laboral i emprenadoria.

El curs, que és gratuït, finalitzarà el mes de juny i es desenvoluparà de dilluns a dijous en horari de tarda.

Les classes es faran en diferents centres d’ensenyament, tot i que majoritàriament s’impartiran a Can Batlle. Precisament és a Can Batlle on es centralitza la informació i les inscripcions en aquest curs.

En total es posen a disposició una 20a de places per aquest pla formatiu que pretén ajudar als qui, per diferents motius, han deixat els estudis i estan a l’atur. Aquesta formació teoricopràctica els permetrà accedir a una estudis que els ajudarà a reincorporar-se al mercat laboral.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics