Blanes promou l’estalvi d’aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de la ciutat s’ha adherit a una campanya de sensibilització promoguda per l’Agència Catalana de l’Aigua, la Diputació de Girona i el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient, i que s’allargarà fins a finals de mes.

L’objectiu és promoure petites actuacions que incentivin l’estalvi i la gestió més eficient de l’aigua en l’àmbit domèstic.

La campanya ha començat amb una exposició al vestíbul de la Biblioteca Comarcal sota el títol “Aigua en Equilibri”.

L’exposició explica com aconseguir el bon estat ecològic de l’aigua i dels rius, a través de l’ús sostenible.

Un altre dels elements de la campanya serà la distribució de 100 kits d’estalvi d’aigua que es donaran a les primeres persones que visitin l’exposició. Els kits són airejadors per la cuina, els lavabos i la dutxa que permeten reduir el cabal d’aigua que surt per l’aixeta sense pèrdua de confort i benestar.

Es tracta de kits com els que es van repartir a PLF durant la sequera del 2008.

Els principals consells per estalviar aigua en l’àmbit domèstic són senzills, com ara dutxar-se en comtes de banyar-se, fer funcionar el rentaplats i la rentadora sempre quan estan plens o tancar l’aixeta mentre es renten mans, dents i mentre s’ensabona a la dutxa.

Segons dades estimatives, si es segueixen aquests consells es pot arribar a estalviar uns 20 litres diaris.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics