URGENT

Enxampen un home que va rebentar les rodes a 12 vehicles de Lloret

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra asseguren que l’home, de 54 anys, es dedicava a rebentar pneumàtics de cotxes estacionats al carrer en aquesta població de la Selva. La policia va començar a rebre a partir d’agost un degoteig de denúncies de persones que s’havien trobat dos o més rodes rebentades.

A l’estiu la policia va començar a rebre diverses denúncies de ciutadans que s’havien trobat dues o més rodes del seu cotxe rebentades.

Tots els danys als vehicles s’havien produït al barri del Rieral. A principis d’aquest mes els vigilants d’un hotel de la zona, van veure un home que s’ajupia al costat d’un cotxe amb un punxó a la mà. Posteriorment, s’alçava i marxava. Els vigilants van comprovar que l’home havia punxat les rodes i va facilitar la descripció de l’individu a la policia local.

Aquell mateix dia, la policia el va localitzar, el va identificar i li va requisar el punxó. L’home va resultar ser un veí de Lloret de Mar, de 54 anys d’edat i nacionalitat alemanya.

Posteriorment, el cas es va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra que van investigar si darrera de les diverses denúncies hi podia haver el mateix autor. Els mossos van concloure que la persona identificada per la policia local era l’autor d’almenys 12 casos. Per això, van anar a buscar aquest home per imputar-li 12 faltes de danys. La policia no descarta imputar-li més faltes perquè la investigació encara està oberta.

Les factures presentades pels denunciants ascendeixen a 1.655 euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics