URGENT

Calella reforma el carrer Església

Compartiu aquesta història

El principal eix comercial de la ciutat, i un dels més importants de l’Alt Maresme, presenta un estat del paviment força deteriorat en determinats trams. És habitual trobar-se rajoles trencades o esquerades, mentre alhora hi ha molta presència de xiclets enganxats que donen una imatge de deixadesa del carrer.

Amb l’objectiu de posar ordre a un els principals atractius turístics de Calella, el govern local ha anunciat la posada en marxa de la substitució de les peces malmeses, que s’han comptabilitzat en 336. El consistori ha precisat que el canvi es farà per trams per evitar que les obres afectin l’activitat econòmica i cultural d’aquesta via.

L’actuació la realitzarà una empresa local i es calcula que el cost final serà d’uns 8.000 euros. A més les obres podrien estar acabades a finals de gener.

El primer del tram on s’actuarà serà el comprés entre els carrers Cervantes i Amadeu i , segons l’Ajuntament, es tracta de la millora més important en el paviment que s’ha fet fins ara en aquest carrer.

D’altra banda el consistori netejarà els xiclets de paviment del carrer. Ho farà negociant amb l’empresa responsable de la neteja viària perquè hi actuï durant l’hivern. L’ajuntament obrirà el concurs per trobar una empresa concessionària de la neteja viària i la neteja dels xiclets un parell de cops l’any, estarà inclosa dins el plec de condicions que regirà el proper concurs.

 

EL PUNT

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics