URGENT

Gospel Viu finançarà el seu nou disc amb una campanya de micromecenatge

Compartiu aquesta història

 

Des d’aquesta setmana la formació palafollenca té oberta una iniciativa a la plataforma de micromecenatge Verkami, des d’on es recullen petites aportacions de particulars per ajudar a finançar un projecte en concret. Gospel Viu demana 8.500 € que ajudaran a gravar i editar el que serà el seu 4t treball discogràfic, fruit del seu últim espectacle Non Stop Gospel.

Tothom que hi vulgui col.laborar ho pot fer amb petites aportacions econòmiques, a partir de 15€. Totes les aportacions, des de les més petites, i fins les més grans inclouen contraprestacions com ara aparèixer en el llibret de col•laboradors del CD, el lliurament de samarretes o un concert complert si l’aportació és de 3000€. Diu Moisès Sala, director de Gospel Viu, que amb aquesta campanya també es busca que tothom es pugui sentir com a seu el nou disc de la formació coral.

El nou treball discogràfic dels palafollencs ja s’està enregistrant i es calcula que estarà enllestit en el 1r trimestre del proper any. El Non Stop Gospel recollirà l’últim espectacle dels palafollencs, nascut ara fa un any i que fuig dels clàssics del gospel i aposta pel denominat “urban gospel”, amb influència Hip Hop i el Funky.

Gospel Viu va néixer el 2002 i en aquests anys, la formació ha esdevingut referència obligada del gospel a casa nostra i ha protagonitzat actuacions en els principals espais escènics de Catalunya com el Palau de la Música, el Liceu, l’Auditori i la setmana que ve actuarà al TNC.

El grup, amb més de 90 veus, va treure el seu primer treball discogràfic l’any 2004 amb Marching to Freedom. 4 anys més tard va aparèixer el CD i DVD The Gospel Xperience in Symphony i l’any passat el tercer CD Poema de Voluntaris. Amb la campanya de Verkami, Gospel Viu vol mantenir el nivell d’excel•lència en els seus treballs discogràfics, ja que tot i ser una formació amateur, sempre s’ha distingit per buscar la màxima qualitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics