URGENT

La vaga de treballadors de Renfe afecta el servei de rodalies

Compartiu aquesta història

 

Des d’ahir està convocada una setmana d’aturades parcials i vagues dels treballadors de Renfe cosa que afecta el servei de Rodalies de la companyia.

La convocatòria comprèn aturades parcials de dues hores en cada un dels tres torns de treball de la companyia ferroviària.

Avui i demà les aturades es fan de 7 a 9 del matí, de 3 a 5 de la tarda i de 11 de la nit fins la 1 de la matinada. La resta de la jornada el servei és l’habitual.

 

Per dijous, vigília de Tots Sants, està prevista una vaga de vint-i-quatre hores. També hi ha previstes aturades al novembre i al desembre.

Amb aquestes mobilitzacions, el Sindicat Ferroviari i la CGT, que no són majoritaris a Renfe, pretenen manifestar el rebuig a l’anunci de fragmentació de la companyia en quatre societats anònimes.

A Rodalies, està assegurat el 50% dels serveis programats, percentatge que s’eleva fins al 75% en hora punta. De tota manera, el servei ferroviari que actua a l’Alt Maresme i en concret des de les estacions de Blanes, Malgrat i Sta Susanna, no es veurà afectat per les aturades. Això vol dir que els trens amb destí i final en aquestes estacions seran exactament igual que un dia normal, almenys fins dijous.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics