Sessions d’ocupabilitat, un curs d’higiene alimentària i certificacions ATIC a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF té enllestida 3 propostes formatives per aquestes properes setmanes.

La primera, sota el títol de Sessions d’Ocupabilitat, vol que cadascun dels participants identifiqui les seves capacitats i competències a l’hora de treballar. Sabent en què s’és bo, és més senzill dirigir la recerca de feina. També vol que ensenyar als assistents a les sessions com fer un currículum professional per poder trobar feina. Aquesta formació ha de servir per respondre preguntes com Quina és la feina que puc desenvolupar? Quines oportunitats ofereix l’entorn? O Quines competències he de millorar?

Aquestes sessions es faran en 4 dies diferents durant 5 diàries. Seran els dies 19, 21, 26 i 28 de novembre al MiD en horari de matí. Ho explica Olga Gimenez de l’Àrea de Promoció Econòmica.

D’altra banda es torna a projectar un curs per aconseguir la certificació de formació en higiene alimentària, el que antigament es coneixia com a carnet de Manipulador d’aliments, i que és necessari per a qualsevol feina relacionada amb l’hostaleria o restauració.

El curs, de 8 hores, dóna les eines per superar les proves que donen aquest certificat. En total hi ha 20 places per aquest curs que es farà el 12 i el 14 de novembre també en horari de matí.

L’última de les ofertes formatives és la de certificació ATIC. Es tracta d’un curs per aconseguir aquesta acreditació que certifica el coneixement digital de la persona entesa en les habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Mitjançant una prova per ordinador, L’ATIC permet demostrar les competències tecnològiques que un té.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics