URGENT

Sis detinguts en menys d’una setmana per robatoris amb violència a Lloret

Compartiu aquesta història

Agents dels Mossos d’Esquadra juntament amb la policia local de Lloret de Mar, van detenir el passat 20 d’octubre, quatre homes, d’entre 24 i 30 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i veïns d’Arbúcies, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Segons el relat dels policies, a la matinada del passat dia 20 els Quatre joves van agredir un home i li van sostreure un telèfon mòbil, uns auriculars i uns 300 euros. Immediatament es va muntar un dispositiu policial conjuntament amb la policia local que va permetre, poc després, localitzar i detenir als presumptes autors del robatori.

Precisament un dels lladres va posar molta resistència en el moment de la seva detenció i per aquest motiu, també se l’imputa un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 23 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar l’ingrés a presó de tres d’ells.

La resta de detencions es van produir el 16 i 17 d’octubre per dos robatoris amb força a una turista danesa a qui van sostreure la bossa de mà, en el primer cas, i per l’assalt violent a una dona a qui van robar un telèfon mòbil, en el segon.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics