Sis detinguts en menys d’una setmana per robatoris amb violència a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Agents dels Mossos d’Esquadra juntament amb la policia local de Lloret de Mar, van detenir el passat 20 d’octubre, quatre homes, d’entre 24 i 30 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i veïns d’Arbúcies, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Segons el relat dels policies, a la matinada del passat dia 20 els Quatre joves van agredir un home i li van sostreure un telèfon mòbil, uns auriculars i uns 300 euros. Immediatament es va muntar un dispositiu policial conjuntament amb la policia local que va permetre, poc després, localitzar i detenir als presumptes autors del robatori.

Precisament un dels lladres va posar molta resistència en el moment de la seva detenció i per aquest motiu, també se l’imputa un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 23 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar l’ingrés a presó de tres d’ells.

La resta de detencions es van produir el 16 i 17 d’octubre per dos robatoris amb força a una turista danesa a qui van sostreure la bossa de mà, en el primer cas, i per l’assalt violent a una dona a qui van robar un telèfon mòbil, en el segon.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics