URGENT

Pineda recuperarà la gestió del seu gimnàs municipal fins solucionar els problemes de qualitat

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament ha aprovat recuperar la gestió del Complex Esportiu Can Xaubet, situat a peu de carretera. D’aquesta manera s’intervindrà temporalment la concessió de les instal.lacions de la piscina municipal i gimnàs per millorar la qualitat dels serveis que s’hi presten davant d’algunes crítiques rebudes.

El Govern municipal ha proposat al Ple de l’Ajuntament, la intervenció temporal gestió d’aquest Complex Esportiu i s’ha aprovat amb els vots a favor del PSC, ERC i 100xcent per Pineda, i l’abstenció de PP i CiU.

Les queixes dels usuaris i les deficiències tècniques detectades a les instal.lacions, han portat al Govern pinedenc a prendre la decisió de ”segrestar temporalment” la gestió.

Això vol dir, segons el govern, que “l’Ajuntament portarà a terme el control i supervisió” de la concessió fins a un màxim de dos anys, el termini màxim que marca la llei.

L’Ajuntament ha informat que té la intenció de continuar prestant els mateixos serveis a Can Xaubet seguint el mateix programa d’activitats. No obstant, la direcció esportiva i econòmica de les instal•lacions de la piscina serà assumida pel personal del consistori. L’Ajuntament ha anunciat que vol restablir el manteniment adequat de les instal.lacions i revisar el pla esportiu i econòmic, per garantir l’espai, els serveis i les activitats de qualitat, al Complex Esportiu Can Xaubet.

R. Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics