URGENT

Augmenta un 20% l’atenció a l’oficina turística de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’oficina situada a la plaça de l’Àncora ha atès aquest estiu a unes 52 mil persones, el que presenta un20% més que l’estiu de l’any passat.

Aquesta és una de les dades facilitades per l’empresa Malgrat Turisme, que gestiona les polítiques turístiques en aquest municipi, entorn aquesta passada temporada turística.

Aquest augment ve donat, entre d’altres, perquè la temporada turística d’enguany ha estat més llarga que l’any abans. A més, a diferència d’anys anteriors, l’oficina ha obert els set dies de la setmana, sense tancar els diumenges com es feia fins ara.

Analitzant les dades facilitades per Malgrat Turisme, s’ha produït un augment de visitants durant els mesos de temporada baixa. Així entre els mesos de maig i juny es va produir un augment del 36 % i entre setembre i octubre un 49%. Pel que fa a la procedència dels visitants atesos a l’Oficina de Turisme, un de cada 4 eren procedents de Rússia, un 12,5 % de Gran Bretanya, un 12% de França i prop d’un 9% dels Països Baixos. El 17,5 % eren visitants i turistes de l’Estat Espanyol i el 6% de la resta de Catalunya.

 

Pel que fa a la informació més sol•licitada, segons Malgrat Turisme, ha estat sobre transports, seguit de visites culturals i d’oci per la zona, comerç i restauració local.

Les dades també expliquen que el dia de la setmana de major afluència de visitants a l’oficina de turisme ha estat el dijous, coincidint amb l’organització del mercat setmanal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics