Inauguren una botiga Fora de Sèrie de mobles restaurats i de roba oriental i de segona mà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Fundació El Molí d’en Puigvert continua la seva política d’obertura de botigues al nostre municipi amb la intenció d’integrar a usuaris de l’entitat que pateixen malaltia mental

D’aquesta manera demà dissabte s’ inaugurarà una nova botiga Fòra de Sèrie dedicada a la restauració de mobles, roba de l’Índia i de la Xina i també amb roba de segona mà.

Els mobles restaurats que es podran comprar seran els que restauren els propis usuaris des de fa uns anys a través del taller VBelles Arts, una línia de treball de la Fundació que ajuda a alguns usuaris a integrar-se laboralment i que de retruc ajuda també a la seva inserció social.

De fet la botiga no només serà per vendre els mobles ja treballats, sinó que també serà l’espai de treball del taller VBelles Arts. Així la gent que visiti la botiga també veurà el funcionament del taller, que fins ara estava al propi molí d’en Puigverd. Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació del Molí, explica que el projecte de botiga fa temps que està en procés i destaca que serà l’única botiga del grup que vendrà coses fetes directament pels propis usuaris.

Aquesta nova botiga s’inaugura demà a les 5 de la tarda amb una desfilada de models que mostraran també part de la roba que es podrà trobar en aquest establiment. Es tracta de roba oriental i també una petita part de roba de segona mà. Queca Gil, responsable de la botiga i de la divisió de restauració de la Fundació, explica que no serà una botiga de roba, però que aprofitant la filosofia de reaprofitament, hi haurà una petita part amb roba de segona mà seleccionada.

Aquesta serà la 4a botiga Fora de Sèrie a PLF, ja que la Fundació del Molí ja té obertes 3 botigues relacionades amb Inditex. Es tracta de botigues outlet de Massimo Dutti, Bershka i Oysho en les que treballen usuaris de la Fundació del Molí, amb el que aconsegueixen autonomia laboral i social.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics