URGENT

Només queden una 40a d’entrades per a la Mostra Gastronòmica de PLF

Compartiu aquesta història

 

En poc més d’una setmana ja s’han venut 2/3 parts de l’aforament de la 6a Mostra Gastronòmica de PLF, que es celebrarà el proper divendres dia 29.

El preu de les entrades, 30€, no espanta als amants de la cita culinària que repeteixen cada any en aquest certamen, que ja està sobradament consolidat a la nostra vila el mes de novembre.

La fórmula es repeteix respecte l’any passat; es repeteix preu dels tiquets, que fa anys que es manté i es repeteix el Casal de l’Avi com emplaçament del certament. El que varia és el nombre de restaurants participants, que augmenta amb 1, i ja seran 11 restaurants que elaboraran 2 plats cadascun per a la mostra. Tot plegat perque hi ha un restaurant que enguany no repetirà, però es compta amb 2 nous establiments que participaran per primera vegada al certamen.

22 plats que es podran tastar lliurament i que s’acompanyen de les postres, del pa i la beguda.

Les últimes entrades disponibles es poden comprar al Cafè de PLF a un preu de 30€.

En total la Mostra gastronòmica tindrà un aforament de 200 persones al Casal de l’Avi, ubicació que substitueix, sembla que provisionalment, el teatre municipal, que habitualment acollia la cita gastronòmica, però que actualment està en obres.

El que encara es desconeix és el padrí de l’edició d’enguany. En anys anteriors ho han estat Carme Ruscalleda, Nando Juvany, Joan Roca o Artur Martínez, que ho va ser l’any passat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics