Detenen a Blanes dos germans que atracaven bancs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat a Blanes dos germans de 30 i 36 anys com a presumptes autors de 7 atracaments en entitats bancàries de BCN, Cornellà, Vilafranca del Penedès i Reus. i que van obtenir un botí de fins a 36.000 euros. Segons va informar ahir la policia de la Generalitat, els detinguts han ingressat a la presó per ordre del jutge.

La investigació es va iniciar el setembre després d’un atracament a una entitat bancària de Barcelona perpetrat per un sol home, que va intimidar amb un ganivet una de les treballadores de l’oficina. Passats quinze dies el mateix atracador va assaltar una altra entitat bancària de la capital, aquesta vegada acompanyat per un altre home. Els dos van intimidar les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i una pistola.

L’activitat delictiva va continuar durant el mes d’octubre, en cometre tres robatoris més en sucursals bancàries de BCN, Cornellà i Reus. En cadascun dels robatoris van modificar el seu aspecte i la roba o complements que portaven per no ser reconeguts per la policia.

El passat 7 de novembre, després de cometre dos nous assalts a Reus i Vilafranca del Penedès, i protagonitzar una fugida en un vehicle robat de gamma alta, es va posar en marxa un dispositiu de recerca dels atracadors, ja identificats, en els domicilis del seu entorn. Cap a les cinc de la tarda, els agents van veure com els dos presumptes lladres sortien d’un dels seus domicilis, a Blanes. En aquell moment, encara portaven les peces de roba utilitzades en l’atracament, a més d’uns 3.500 euros en efectiu.

Un d’ells, tenia documentació italiana falsa. També es va recuperar el vehicle utilitzat per cometre l’atracament, que havia estat sostret prèviament.

Als dos detinguts se’ls imputa un total de set robatoris amb violència en entitats bancàries, i a un d’ells un delicte de falsificació de document oficial, ja que en el moment de la detenció portava un carnet de conduir italià falsificat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics