URGENT

Malgrat impulsa la Setmana per la Prevenció de Residus amb noves activitats

Compartiu aquesta història

El consistori ha decidit donar canviar la tradicional celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que es celebra a tot Europa per tal de sensibilitzar per a la reducció dels residus.

La Regidoria de Medi Ambient ha preparat per aquesta edició activitats diferents com ara una Fira d’intercanvi, concursos a la xarxa o una neteja popular d’un bosc.

La Fira d’Intercanvi es farà el dissabte dia 16 coincidint amb la celebració del Dia de la Reutilització. La fira tindrà lloc a les Peixateries Velles d’11del matí a 6 de la tarda i només es permetrà els intercanvis d’objectes, ja que no es permetrà la transacció econòmica.

El mateix dissabte es posaran en marxa 2 concursos a la xarxa. Enguany es farà el 2n concurs a Instagram amb fotografies d’elements de prevenció, reutilització, minimització i sensibilització sobre els residus. Els participants hauran de publicar les fotografies amb l’etiqueta #prevenciomalgrat2013.

D’ altra banda, també començarà el 1r Concurs d’idees a Twitter que vol que els participants, a títol personal, facin arribar les seves idees i expliquin alguna acció del seu dia a dia que contribueixi a prevenir, reutilitzar i minimitzar els residus. Les piulades hauran de portar l’etiqueta o hashtag #prevenciomalgrat2013 i incorporar l’@ajmalgrat al seu tweet.

El programa d’activitats també inclourà una xerrada sobre consum responsable el dia 21 al Centre Cívic.

El dissabte dia 23 es fara una altra de les novetats d’enguany. Serà una operació de neteja a la zona forestal del barri de Can Viader a partir de les 10 h.

A la tarda, a partir de les 16.30 h a la Plaça de Ca l’Arnau, es farà la ja tradicional Subhasta de bicicletes abandonades.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics