URGENT

Blanes torna a posar en marxa la neteja mecànica a La Plantera

Compartiu aquesta història

 

Des de la passada setmana, la ciutat ha recuperat l’escombrat mecànic al barri de La Plantera. Aquest tipus de neteja viària ja va estar en marxa a principis d’any durant cinc mesos i es va suspendre coincidint amb el període estival.

Amb la nova posada en marxa, s’han introduït alguns canvis. El primer es que es durà a terme només 1 dia a la setmana i no 2 com en els primers mesos.

En concret es farà només els dimarts laborables a partir de les 10 del matí.

Un altre canvi és que s’ha restringit a un únicament a l’avinguda Catalunya, la principal via del barri.

La mecànica d’actuació seguirà sent la mateixa que s’havia fet fins ara: es tracta que els veïns treguin els cotxes de la zona d’aparcament a banda i banda que hi ha a l’avinguda Catalunya durant les hores concretes en què se’ls informa que es farà la neteja de la via pública.

L’Ajuntament de Blanes ha informat de la represa de l’escombrat mecànic fent una difusió amb cartells que han penjat en els portals dels habitatges que es troben a la zona afectada pel servei. També s’ha tornat a instal•lar la senyalització viària vertical de color groc per informar dels horaris.

La neteja no ocupa més d’una hora per sector de carrer, de manera que els usuaris poden tornar a estacionar els vehicles un cop ja s’ha fet l’operació. Durant aquests primers dies la Policia Local s’encarregarà d’informar que no retirar el cotxe en els horaris afectats per la neteja, suposa una multa de 100€. Serà a partir del 19 de novembre que es començarà a sancionar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics