URGENT

Perillen part de les activitats de la Festa Major i de Nadal a Malgrat per manca de pressupost

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament va desestimar la passada setmana, amb el vot en contra de l’oposició, una modificació pressupostària d’uns 20 mil € que demanava el govern.

Segons explica el regidor de Cultura de Malgrat, Jordi Romero, aquests diners són els que s’havien d’emprar per organitzar part de les activitats habituals de la festa Major de St Nicolau que es desenvolupa durant el pont de la Puríssima, al mes de desembre. Aquesta partida també havia de finançar part de les activitats de Nadal que programa aquest municipi. Activitats que ara perillen per manca de pressupost segons explica Romero a RP.

Segons el regidor, entre les activitats afectades hi hauria el ball de festa major, i una actuació teatral . En canvi no afectaria a la rebuda als reis mags del gener, que ja està contractada.

De tota manera Romero confia en poder arribar a un acord amb l’oposició per poder modificar el pressupost en el proper ple de desembre, previst pel dia 5, només 2 dies abans de St Nicolau. El regidor defensarà la proposta del govern per la programació d’activitats de Festa Major.

En el ple de novembre es va denegar la modificació pressupostària, que entre d’altres partides, incloïa aquesta destinada a la regidoria de cultura.

D’altra banda el consistori malgratenc ha anunciat la suspensió de la fira d’Intercanvi prevista per demà dissabte. La manca d’inscripcions ha motivat aquesta suspensió de l’activitat, que havia de donar el tret de sortida a la Setmana per la reducció i prevenció de residus.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics